Könyvsziget

A Budapest Könyvfőváros egyik kiemelt rendezvénysorozata két hétvégén át zajlik: a Margitszigeten található Kristály Színtér erre az időre Könyvszigetté változik át. Május 20-án és 21-én, valamint május 27-én és 28-án kerül sor a változatos, minden korosztályt megszólító programsorozatunkra. A családokat, gyerekeket a délelőtti és délutáni programjainkra, míg a felnőtteket esti rendezvényeinkre várjuk.

A gyerekeknek író-olvasó találkozókkal, színházi előadásokkal, kézműves programokkal, interaktív előadásokkal és játékokkal, valamint filmvetítésekkel, koncerttel és kiállításokkal készülünk. A felnőtteket pedig zenés színházi előadás, vitaszínház és kortárs darabok várják.

Az eseménysorozat célja az olvasóvá nevelés és az olvasásnépszerűsítés, a magyar irodalmi-könyves kultúra sokféleségének, változatosságának bemutatása.

Programjainkról hamarosan részletesen is beszámolunk!

Az eseményeknek a Kristály Színtér ad otthont, mely a 4-6-os villamos Margitsziget/ Margit híd megállójától 10 percnyi sétára található a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda mellett.