Világtérkép nyereményjátékkal várja Önt Könyvfőváros a Nemzetközi Könyvfesztiválon

Az Ünnepi Könyvhét sikere után most a Nemzeti Könyvfesztiválon is bemutatkozik a Budapest Könyvfőváros. A Könyvfesztiválon 2022 szeptember 29 és 2022 október 2. között számos játékkal várjuk Önöket a Millenáris Parkban, a D épület 43-as standjánál. Mindenkit egyaránt vár a Könyvjelző falunk, a Budapest Óriáspuzzle játékunk, a Költőfejedelmek – irodalmi kártyajátékunk, és a szelfibox szolgáltatásunk. Kézműves foglalkozással, mese totóval és színezővel kedveskedünk a legkisebbeknek, a felnőttek pedig megfejthetik az Óra Játékának rejtélyeit, valamint különböző totókat tölthetnek ki.

Kiemelt programelemünk a Világtérképünkhöz köthető aktivitás, melyhez nyereményjáték is társul. Ha részt szeretne venni a játékban, jöjjön el standunkhoz, tegye kedvenc szerzőjének egy művét a Világtérképre, töltsön ki egy Világirodalmi totót és a helyben átvehető nyereményszelvénnyel vagy a szórólapunk letéphető részével nevezzen be a sorsolásra.

Az adatvédelmi szabályzat itt érhető el.

A részletes játékszabályzat itt érhető el.

Ráadásul standunknál szeptember 30-án, pénteken 14:00 és 16:30 között, valamint október 1-jén, szombaton 14:00 és 18:00 óra között készíthető és hazavihető szelfiknek színesedő térképünk szolgál hátteréül.

De nemcsak ezért lesz érdemes kilátogatni a Millenáris Parkba. A standon 30% kedvezményt biztosítunk a féléves vagy éves bérletre, valamint a Könyvfőváros programsorozat keretében két izgalmas színpadi beszélgetéshez is lehet csatlakozni.

 

Fotó: Valuska Gábor2022-09-15