KÍN – JA – ink avagy irodalmi kalandozások keletről nyugatra

2023. október 26., csütörtök délután 6 órától, a Levél Teaházban (Budapest 1132, Kresz Géza u 14.) kerül sor a KÍN – JA – ink, avagy irodalmi kalandozások keletről nyugatra című programra a Magyar Műfordító Egyesület szervezésében.

Két műfordító, Mayer Ingrid és Zombory Klára beszélget egy csésze tea mellett a japán és a kínai irodalom magyar, illetve a magyar irodalom japán és kínai fordításairól. Elmesélik, hogyan lettek műfordítók, kik a kedvenc szerzőik, és részleteket olvasnak fel a munkáikból. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A helyszín korlátozott befogadóképessége miatt kérjük, hogy részvételi szándékát előre jelezze az alábbi linken: https://forms.gle/CKY2yAZVFvwAugEs5

A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a Budapest Könyvfőváros 2023 és a szervezők honlapjukon vagy a közösségi média oldalain közzétehetnek. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.

Szöveg és plakát: Magyar Műfordítók Egyesülete2023-10-26