Az illatok bűvös patikája - Boszorkánykonyha a könyvtárban 4.

Valami van a levegőben...
Most egy különleges történetet hozunk a számotokra: Anna Ruhe: Az illatok bűvös patikája sorozatának első részével ismerkedünk, miközben nyomozunk, szimatolunk és varázsitalt készítünk, nehogy a könyv szereplőinek sorsára jussunk!

Időpont: 2024. május 11. 11:00-13:00

Helyszín: FSZEK Sárkányos Gyerekkönyvtár (1088 Budapest, Reviczky utca 1.)

Hogy mi is történt velük? A történet elejét elmesélem nektek...És ha tetszik, nyomozz együtt a főszereplőkkel, olvasd végig, hogy kiderítsd, milyen összetevőkből áll az a különleges illat, amely megment a feledéstől egy egész várost.
Alkosd meg velünk azt bájitalt, amire Neked is szükséged lehet, hogy a nehezebb időkben segíteni tudj másoknak, vagy ami még fontosabb, Magadnak!
A foglalkozás ingyenes, de regisztrációhoz között. Regisztrálni a mesezenede@gmail.com e-mail címre küldött üzenetben lehet.
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.


2024-05-11