Cipellő mesék - Boszorkánykonyha a könyvtárban 2.

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, van egy titkos cipészműhely, ahol különleges varázscipők készülnek?

Tina arra kényszerül, hogy egy új iskolában kezdje a következő tanévet, ahol nagyon szeretne bekerülni az iskolai focicsapatba, de szinte mindenki undok vele és csúfolják is. Be kell bizonyítania, hogy méltó a focicsapat tagjaihoz. Vajon egy új varázscipő segítene neki ebben? Vagy Lili, a kedves, ifjú cipésztanonc barátsága is elég önbizalmat ad ahhoz, hogy legyőzze a félelmeit? A cipők sok mesében varázserővel bírnak, vagy olyan fontos főszereplőnek bizonyulnak, hogy az egész mese kimenetelét megváltoztatják.
- Ismered Csizmás Kandúr, Hamupipőke, vagy Óz, a nagy varázsló történetét?
- Zenéltél valaha a kezedre húzott cipőiddel? Nem? Akkor most megteheted!
 
Usch Luhn német író különleges, 6 részes sorozatát szeretnénk bemutatni Nektek a meseműhely alkalmával, ahol egy olyan "cipőt" készítünk majd, amely a számodra szükséges képességek és tulajdonságok megerősítését szolgálja.
Védelmet szeretnél? Behálózzuk! Bátorságra vágynál? Csillogóvá tesszük! Vidám szeretnél lenni? Kiszínezzük!
 
Helyszín: Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, Sárkányos Gyerekkönyvtár (1088 Budapest, Reviczky utca 1.)
Időpont: 2024. március 9. (szombat) 11:00-13:00
 
A foglalkozás ingyenes, de regisztrációhoz között. Regisztrálni a mesezenede@gmail.com e-mail címre küldött üzenetben lehet.
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.


2024-03-09