"Boszorkánykonyha a könyvtárban" foglalkozássorozat első alkalma

Szereted az állatokat? Mit szólnál hozzá, ha lenne egy állatod, aki mindenben támogat Téged, veled van a nehéz helyzetekben és ellát jótanácsokkal is, amikor szükséged van rá. Milyen állatot választanál? Mikor lenne leginkább szükséged egy ilyen barátra?

Margit Auer népszerű sorozatával, A mágikus állatok iskolája könyvsorozat első részével ismerkedünk a foglalkozáson. Talán minden kisiskolás találkozott már olyan helyzetekkel, érzésekkel, amelyekkel a történet főszereplői is; iskolaváltás, csúfolódás, bátortalanság, félénkség, otthoni konfliktusok.

Csapatjátékok, állati társasjátékok és rejtvények, mókás zenés gyakorlatok várnak, amelyekkel ráhangolódunk a történetre, amelyből film is készült már, így mindenképpen megnézünk egy pici részletet belőle, hogy akit még nem varázsolt el a mágikus állatok világa, az is kedvet kapjon hozzá!

A foglalkozás ingyenes, de regisztrációhoz között. Regisztrálni a mesezenede@gmail.com e-mail címre küldött üzenetben lehet.

A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.2024-02-10