Otthon a könyvtárban: Családi nap a FSZEK Újpesti Könyvtárában 1.

A Könyvfőváros keretében az Otthon a Könyvtárban programsorozaton belül családi napot szervez a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Újpesti Könyvtára(1042 Budapest, Király utca 5.), augusztus 24-én (csütörtökön), 16:00 és 22:00 óra között. A rendezvényre látogatók részt vehetnek egy különleges jazzkoncerten, a kisebbeket pedig bábszínházzal és meseolvasással várjuk. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációra személyesen a könyvtárban, illetve fszek0401@fszek.hu e-mailen keresztül is van lehetőség, egészen a családi nap végéig.

A családi nap részletes programja

10:30
Kámfor Bábszínház előadása
A családoknak szóló programra a könyvtárhoz tartozó Olvasóligetben kerül sor.

16:00
Olvasónagyi 
Fél vagy ¾ óra meseolvasás gyermekolvasóink szüleinek, nagyszüleinek bevonásával. A “Családi napon” indul az “Otthon a könyvtárban Újpesten a hétvégén is” című programsorozatunk, amelynek keretében decemberig havi egy-egy alkalommal szombat délelőttönként várjuk a gyerekeket könyvtárunkba.

20:00
Jazzkoncert
A programra az Olvasóligetben kerül sor.

A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a Budapest Könyvfőváros 2023 és a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.

Szöveg és fotó: FSZEK Újpesti Könyvtára2023-08-24