Otthon a könyvtárban - családi nap a Dagály utcai Könyvtárban

A Könyvfőváros keretében az Otthon a Könyvtárban programsorozaton belül családi napot szervez a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Dagály utcai Könyvtára (1138 Budapest, Dagály u. 9.), november 11-én (szombaton), 10:00 és 16:00 óra között. A rendezvényre látogatók részt vehetnek egy izgalmas robotika foglalkozáson, egy interaktív író-olvasó találkozón és megtekinthetnek egy különleges kiállítást is. A rendezvény ingyenes, de regisztráció köteles. 

Regisztráció személyesen a könyvtárban, vagy a fszek1308@fszek.hu email címen a program vagy programok nevével, illetve a résztvevők létszámának megadásával lehet.

A családi nap részletes programja

10:00
Tittel Kinga gyerekfoglalkozása
Ezen az eseményen az írónő Budapest tematikájú foglalkozást tart kisiskolás korú gyerekek számára, helyi vonatkozású tartalmakkal színesítve.

12:00-16:00
Robotika foglalkozás
Közösségi szolgálatos diákok vezetik a kisiskolás korosztálynak szánt programot.

14:00
A Paverpol Kelet-Európai Művészeti Műhely kiállítása
A szervezet egy Budapest tárgyú kiállítása tekinthető meg, tárlatvezetéssel.

A rendezvény ideje alatt folyamatosan

Budapest Óriás Puzzle
Minden, Budapesthez és irodalomhoz kötődő kérdésre adott helyes válasz után felkerülhet egy kerületet jelképező puzzle darab a helyére. Ez az izgalmas játék egyénileg vagy akár csapatban is játszható.

Nem selejt!
Wc papír gurigák segítségével a Margitszigeti víztorony elkészítésére lesz lehetősége az érdeklődőknek. A programot Kmetykó Andrásné vezeti.

A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a Budapest Könyvfőváros 2023 és a könyvtár, valamint az esemény közreműködői honlapjukon vagy a közösségi média oldalain közzétehetnek. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.

Szöveg és fotó: FSZEK Dagály utcai Könyvtára2023-11-11