Libikóka - Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert zenés pódiumestje

A Könyvfőváros két hétvégén, napközben – május 20-21-én és május 27-28-án – számtalan ingyenes családi és gyermekprogrammal vár mindenkit a Kristály Színtérben. Esténként azonban elsősorban felnőtteknek szóló előadásokkal készülünk.
Ezek közül az egyik a Libikóka - Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert zenés pódiumestje.

Ingyenes jegy váltható itt: https://Libikoka.eventbrite.co.uk 

Libikóka - Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert zenés pódiumestje

Több mint egy koncert. Személyesebb, mint egy színházi este. 

Időpont: május 21., 19:00 
Időtartam: 70-80 perc 

A duó zenés-mesélő estjén megrázó, felemelő és könnyed családi történetek szólítják meg egymást és a dalokat. Mint egy olyan családi asztalnál, ahol három-négy generáció élvezi az együttlét örömét, és a régi adomák után dalt kíván a szív.   

A remek hangzású zenés est egy olyan kiváló zeneszerző, énekessel, mint Hrutka Róbert, aki színészlemezek tucatjai és lélekemelő filmzenék után most az akusztikus, játékosan rusztikus, mégis érett oldalát mutatja meg. 

És a mai középgeneráció kiemelkedő írójával, Grecsó Krisztiánnal, aki évtizedek után talált vissza az énekelt darabok segítségével a vershez, de aki ezen az estén sem hűtlen kedves formájához: a rövidprózához, a meséléshez.  

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár koordinálásával valósul meg.

Fotó: Fényes Gábor 2023-05-21