Kultúrtörténeti ínyencségek az Országos Széchényi Könyvtár állományából - 3

A nemzeti könyvtár a Budapest 150 – Könyvfőváros 2023 programsorozat keretében Kultúrtörténeti ínyencségek az Országos Széchényi Könyvtár állományából címmel 2023-ban három alkalommal irodalmi vacsoraestet szervez. A 2023 őszén megrendezésre kerülő estekre a belépőt az Esszencia című állandó kiállításhoz kapcsolódó egy-egy kvíz megfejtése jelentheti. A november 13-ig kitölthető online kvíz itt érhető el.

A legjobb megfejtők közül sorsolják ki azt a tíz szerencsés látogatót, aki két főre szóló meghívást nyer az adott vacsoraestre. A harmadik alkalom időpontja: 2023. november 20. 17:00

Az esemény helyszíne: Főőrség Étterem és Kávézó (Budapest, Szent György u., 1014)

A vacsora előtt a helyszínen Vojtek Éva, a Cukrászmester Magazin Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszttel kitüntetett főszerkesztője és Bihari Zoltán író, szerkesztő tart előadást Édes élet – Cukrászattörténelem dióhéjban címmel.

A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a Budapest Könyvfőváros 2023, a könyvtár és az étterem, valamint az előadó honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.

Szöveg és plakát: Országos Széchényi Könyvtár2023-11-20