Családi élményhétvége a Kristály Színtérben: Nyomtatás-nyomhagyás – Papp Anett kézműves foglalkozása

A Könyvfőváros két hétvégén – május 20-21-én és május 27-28-án – számtalan ingyenes családi és gyermekprogrammal vár mindenkit a Kristály Színtérben.
Ezek közül az egyik program a Nyomtatás-nyomhagyás kézműves foglalkozás, amelyen egyéni és csoportos feladatok, saját alkotás és közös munka is vár a résztvevőkre

Időpontok 
2023. május 20., 13:00-16:00 
2023. május 21., 10:00-13:00 

  • Hogyan lesz a vonalból és foltból portré? Sziluettel is lehet egyéni dolgokat ábrázolni, és ezt most ki is próbálhatjátok.
  • Óriási közös krétarajz elkésztésében várjuk a szorgalmas segítőket! Mindannyian alkotunk egy kis részt, amiből nagy egész születik, amiben mindenkinek ott marad a kéznyoma.
  • Tudjátok, hogy mindenkinek saját egyedi, és mással össze nem téveszthető ujjlenyomata van? Most azt is megtapasztalhatjátok, hogy a tenyerünk is árulkodik rólunk, és az elkészített tenyérnyomotokat gipszbe zárva haza is vihetitek. 

A foglalkozást Papp Anett textiltervező művész és Görögh-Nagy Lilla vezetik.  

Papp Anett - textiltervező művész DLA 

Évekig volt a Metropolitan Egyetem textiltervezés szak oktatója – szakvezetője. Gyerekfoglalkozásait Alkotói érzékenyítés néven a Zugoly Nevelési Térben tartja. 

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár koordinálásával valósul meg.

Szöveg és képek: Papp Anett 2023-05-20