Budapest olvas! - flashmob

2023 június 9-én, pénteken, 15 órától kerül sor a Budapest olvas! - flashmob eseményre, a Vörösmarty téren, az Ünnepi Könyvhét részeként. A Budapest Könyvfőváros 2023 és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár rendezvényén egy közös olvasás keretében Makranczi Zalán színművésszel, Lola énekesnővel, valamint Gundel Takács Gábor újságíró-műsorvezetővel is találkozhatnak a résztvevők. A program célja, hogy megmutassuk, hogy az olvasás nem is olyan magányos tevékenység - többek között egy ilyen speciális formában is közösségi élménnyé tehető! 

Az eseményre a helyszínen, közvetlenül a program előtt, 14: 30-tól lehet regisztrálni, a piros lufikkal jelölt pontokon. A regisztrációval egy időben, a helyszínen átvehető egy ajándék kitűző is. A flashmob maga 15 percen át zajlik majd, Makranczi Zalán, Lola és Gundel Takács Gábor vezetésével. A program abból áll, hogy 1-1 meglepetés könyvajánló után minden résztvevő egyszerre olvassa fel a kedvenc könyvéből választott részletet. Az, aki a flashmob aktív tagja szeretne lenni, semmiképp se hagyja otthon kedvenc könyvét és keresse ki belőle a számára egyik legkedvesebb részletet. 

A flashmob után a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 45-ös standjánál további izgalmas programok és meglepetések várják az érdeklődőket. Mókás szelfikészítés, izgalmas fejtörők és kvízek várnak mindenkit!
 
A flashmob a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár koordinálásával valósul meg.
 
Szöveg és képek: Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár


2023-06-09