A Könyvfőváros standprogramja az Ünnepi Könyvhéten 1.

A Könyvfőváros 2023  és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár csapata a  94. Ünnepi Könyvhéten, a Vörösmarty téren,  június 8-án 14 órától, a 45-ös standnál várja a könyves fesztivál látogatóit, ahol különböző kreatív, interaktív élményekrészesei lehetnek kicsik és nagyok: kedvezményes beiratkozással, különleges játékokkal és sok meglepetéssel is készülünk.

Gyere el a standhoz, ha a könyvek forgatagában is játszanál, ha egy ötletes hátteret keresnél az Ünnepi Könyvhéten készített fotódhoz vagy egy színes könyvjelzőt szeretnél újonnan szerzett könyveidbe. Várunk akkor is, ha egyszerűen csak megpihennél Budapest olvasószobájában. Ha megkeresel minket, 30% kedvezménnyel válthatsz éves, vagy féléves bérletet a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba. A kedvezmény csak az Ünnepi Könyvhéten, a Könyvfőváros standnál váltott bérletekre vehető igénybe.

Egész nap a standon

- Vigyél magaddal egy gondolatot kedvenc szerződtől könyvjelzőfalunkról!
- Nyerj apró ajándéktárgyakat a Budapest óriás puzzle játékunkkal!
- Teszteld tudásodat különböző totóinkkal!
- Próbálj szerencsét irodalmi roulette játékunkkal!
- Válts kedvezményes bérletet!

 

A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a projektiroda vagy a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.

Szöveg és fotó: Könyvfőváros 2023 Projektiroda2023-06-08